What Does Youtube İzlenme Satın Alma Mean?

Wiki Article

Youtube üzerinden paylaşım yapan kanal sahiplerinin içeriklerini daha geniş bir kitleye ulaştırmak için dikkat ettikleri en önemli nokta abone sayıları olacaktır.

YouTube abone gönderimi yaklaşık fifteen dakika içerisinde başlar ve doğal artan gönderim hızı ile siparişiniz tamamlanır.

Youtube abone satın al imkânı ile, Youtube videolarınız artworkık daha fazla kişiye ulaşacak ve reklam bile alacaksınız. Youtube’da kanal açgentlemanızın birçok farklı amacı bulunabilir, hem videolarınızı milyonlarca kişiye ulaştırarak bilinirliliğini arttırabilir, aynı zamanda Youtube reklamları ile de kazanç sağlayabilirsiniz.

Siparişleriniz Genelde 24 Saat içinde hızlıca yüklenir ve Güvenlidir hesabınıza zarar gelmez. Para İade Garantisi

Aboneler geldikçe yeni eklenecek organik aboneler için bir etkileşim dalgası yaratıyor. Sonucunda da kanal istenilen hedefe en hızlı şekilde ulaştırılmış oluyor.

Bu anlamda hem markalar hem de bireysel girişimciler Youtube’da yayın yaparak yeni kitlelere ulaşmaya çalışıyorlar. MODD/workforce olarak bizde a single ay önce Youtube kanalımızı aktif hale getirdik ve markalara deneyimlerimizi aktarmaya çalışıyoruz.

Ödeme işlemlerini tamamlamanızın hemen kaynak ardından siparişinizi daha ayrıntılı ve daha yakın bir şekilde takip edebilmeniz için sizlere sipariş kodu verilir.

000 abone sınırını geçebilirsiniz. Bunun dışında PlusYT tamemen ücretsiz olarak hizmet veriyor, yani Youtube abone satın almak için kullanabileceğiniz bir internet site değil ama saatte ten abone kasabilirsiniz.

Türkiye’nin 4 yıldır, en güvenilir ve ucuz Youtube izlenme, beğeni ve abone satın alma platformu takipcimodu kurumsal ve ajans olarak hizmet sağlamaktadır.

Yani satın aldığınız hizmetten sonra abone sayınızda hızlı bir düşüş gözlemlerseniz 7 gün 24 saat boyunca destek birimiyle irtibat kurarak telafi hizmeti talep edebiliyorsunuz.

Dolayısıyla ücretsiz gibi gözüken ve dimension beğeni sağlayacağını iddia eden bu tarz yazılımlardan uzak durmanızda fayda var.

Kanalınızın en az 1000 abonesi ve videolarınızın toplamının 4000 saat izlenme süresi olmadığı sürece YouTube kanalınız üzerinden para kazanamıyorsunuz.

Abonelik satın almak çOkay kolay olmasının yanı sıra aynı zamanda ucuzdur. Youtube abone satın al 5 TL olarak tanımlanmış bir meblağ üzerinden gerçekleştirilir.

istediğiniz zaman PayTR ve Shopier gibi altyapıları kullanmanız mümkün hale geliyor. Bu sayede de sorunsuz bir ödeme deneyimi ve anında teslimatla hizmet alma şansına erişiyorsunuz.

Report this wiki page